Welkom op onze site van de Vreehoeve Rottweilers

Mijn naam is Christel Vreeman, en samen met mijn partner Raymond Gerritsen wonen wij, met onze drie kinderen in Megchelen. Dit betreft een prachtige plaats gelegen in de gemeente Oude IJsselstreek.

Van jongs af aan heb ik een passie voor honden. Echter vanwege mijn allergie besloten mijn ouders geen hond in huis te nemen. Ik heb dit altijd erg jammer gevonden. De honden uit de buurt compenseerde deels het gemis. Sommige honden waren meer bij ons thuis als bij de baasjes. Uren was ik er mee zoet, knuffelen, wandelen en spelen, er was over en weer veel plezier.

Door een situatie in de omgeving kregen mijn ouders op een gegeven moment toch een hond in huis. Onze rottweiler Bruno. Ik was zo blij, en kon mijn geluk niet op. Wat een prachtig ras is dit, ik was spontaan verliefd. Het ras is zo geweldig, de mooie uitstraling, de kleuren, maar bovenal het karakter, de onvoorwaardelijke liefde die je krijgt.

In 2004 kregen wij onze eerste eigen rottweiler, Dino. Hoe verliefd kun je zijn. Wat een prachtige, geweldige en lieve hond was hij. Lief, sociaal, maar ook waaks en super lief naar de kinderen toe. Als je het hebt over een maatje, dan was Dino mijn beste vriend. Helaas hebben wij in oktober 2015 afscheid moeten nemen van Dino.

In het verleden had ik al eens nagedacht om wat meer met Dino te gaan doen, shows, fokken. Dat is er echter nooit van gekomen. Daar heb ik achteraf spijt van gehad. Dat is dan ook de reden waarom ik nu de stap heb gezet om te willen fokken met dit mooie ras. Inmiddels hebben wij vijf rottweilers. In 2016 is Dasty in ons gezin gekomen en in 2018 Kaily. In 2020 is Chazz op ons pad gekomen, omdat er soms sprake is van liefde op het eerste gezicht.
In 2021 heeft Kaily haar eerste nestje pups gekregen, daarvan zijn bij ons gebleven, Abbey en Angel.

Wij doen ons uiterste best om lieve, sociale en gezonde rottweilers te fokken, die als een mooie aanvulling binnen het gezin passen en een echte gezinshond zijn. Onze honden leven bij ons binnen in huis, de pups die bij ons geboren worden, worden in huiselijke kring opgevoed en gesocialiseerd. Wij staan achter een goed fokbeleid en doen daarom alles volgens de regels van de Raad van Beheer en de Nederlandse Rottweiler Club. Dat houdt in dat onze honden de verplichte testen zullen krijgen om mee te mogen fokken. Onze pups krijgen een FCI, Federation Cynologique Internationale stamboom en een DNA certificaat.

Heel veel lees en kijkplezier op onze site.

Groetjes Raymond en Christel